Apteekki Hoitava nenäsuihke piparminttu 10 ml

9,12 €
9120,00 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10ml
Tuotenumero (Muu) 9229899

Markkinoija

Medifon Oy Ab

Kosteuttava ja hoitava nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Sisältää seesamiöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa. Valmistettu Suomessa.Annostelu:

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille:
1-3 suihkausta kumpaankin sieraimeen 3 kertaa päivässä tai tarvittaessa.


Käyttötarkoitus:

APTEEKKI Hoitava nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista. Miedon raikas piparminttu tuntuu miellyttävältä nenäontelossa.
Seesamiöljy kosteuttaa nenän limakalvoja tehokkaasti sekä ennaltaehkäisee limakalvojen kuivumista. A-vitamiini edistää nenäontelon pintakudoksen uudistumista auttaen ylläpitämään limakalvojen epiteelien normaalia toimintaa osallistumalla epiteelisolujen kasvuun ja erilaistumiseen. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa epiteeli- eli pintasolukkoa.


Raskaus ja imetys:

Estettä käytölle raskauden ja imetyksen aikana ei ole, koska vaikutus nenän limakalvoilla on paikallinen ja elimistöön päätyvä A-vitamiinimäärä on valmisteessa kohtuullinen. Kosteuttavia nenäsuihkeita on saatavilla myös ilman A-vitamiinia ja piparminttuöljyä.


Huomioitavaa:

Soveltuu yli 6-vuotiaille. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen ainesosista.


Ainesosaluettelo:

Seesamiöljy, A-vitamiini, E-vitamiini ja piparminttuöljy. Säilöntäaineeton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.