PERSKINDOL THERMO HOT ROLL-ON 75 ML

11,06 €
147,47 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 2196061

Markkinoija

Harmonia Life Oy

PERSKINDOL Thermo Hot Roll-On on eteerisiä öljyjä sisältävä levitettävä valmiste, joka ensin viilentää ja sitten saa aikaan tehokkaasti lämmittävän vaikutuksen. Se tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää parantumista. Kätevä Roll-on ei tahraa käsiä ja helpottaa geelin levittämistä mm. yläselän alueella.



Annostelu:

Hiero tarvittaessa kipeälle alueelle useita kertoja päivässä.


Käyttötarkoitus:

PERSKINDOL Thermo Hot Roll-On sopii kivun ja jännityksen lievitykseen selän, lannerangan, niskan ja hartioiden alueilla. Sitä voidaan käyttää akuutin kierokaulaisuuden (jäykkä niska), iskiaskivun tai noidannuolen apuhoitona sekä lihasten lämmittämiseen ennen urheilusuoritusta.


Huomioitavaa:

Aikuisille ja lapsille 5 ikävuodesta alkaen. Säilytä poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä.
Kolmen päivän taukoa suositellaan, kun PERSKINDOL Thermo Hot Roll-On -valmistetta on käytetty yli 21 päivän ajan.
Älä käytä PERSKINDOL Thermo Hot Roll-On -valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai valmisteen muille ainesosille. Valmisteen lämpövaikutus voi tuntua voimakkaalta hikoillessa vielä usean tunnin jälkeen valmisteen levittämisestä.
Älä käytä ilmatiiviiden sidosten kanssa.
Älä levitä avoimille haavoille tai silmien läheiselle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.
Valmisteen käyttö on lopetettava välittömästi, jos mitään haittavaikutuksia ilmenee. Ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkihenkilökuntaan, jos oireet jatkuvat.
Älä käytä PERSKINDOL Thermo Hot Roll-On -valmistetta pakkauksessa ilmoitetun viimeisen käyttöpäivämäärän (”tiimalasin kuva”) jälkeen.
Helposti syttyvä.


Ainesosaluettelo:

Isopropyl Alcohol, Water, Levomenthol, Gaultheriae essential oil, Aurantii Dulcis essential oil, Camphor, Limonis essential oil, Diethylene Glycol Monoethyl Ether, Vanillyl Butyl Ether, Hydroxypropyl Cellulose.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.