Minisun Monivitamiini Multi 100 tabl

13,13 €
141,18 € / KILOGRAM
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 2071066

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun monivitamiinit ovat helppo tapa turvata päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti ympäri vuoden. Monipuolinen Minisun Monivitamiini Daily on suomalaisille suunniteltu monivitamiinivalmiste, joka sisältää jopa 17 eri vitamiinia ja hivenainetta. Minisun Monivitamiini Daily sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä luuston terveydelle tärkeää kalsiumia. Minisun Monivitamiini Daily on helposti nieltävä tabletti, joka sopii koko perheelle.  1 tabletti päivässä riittää. Tuote on laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.



Annostelu:

1 nieltävä tabletti päivässä


Käyttötarkoitus:

Monivitamiinivalmiste päivittäisen vitamiinien ja hivenaineiden saannin varmistamiseen koko perheelle kouluikäisistä alkaen.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Kivennäisaineet (kalsium, magnesium, sinkki, mangaani, jodi, seleeni), vitamiinit (C, niasiini, E, pantoteenihappo, B6, riboflaviini, tiamiini, foolihappo, biotiini, D3, B12), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, sill. natriumkarboksimetyyliselluloosa), stabilointiaine
(dikalsiumfosfaatti), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahapot, piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa). Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.