Bisolduo sitruuna/eukalyptus 18 kpl

9,65 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 18kpl
Tuotenumero (Muu) 2398261

Markkinoija

STADA Nordic

Bisolduo® imeskelytabletti lievittää kuivaa yskää ja rauhoittaa ärtynyttä kurkkua. Bisolduo® imeskelytabletit sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka muodostavat suojaavan kalvon kurkun limakalvojen pinnalle. Tämä suojaa kurkkua ärsykkeiltä, kosteuttaa ärtynyttä limakalvoa sekä lievittää kurkun ärsytystä. Bisolduo® imeskelytabletit ovat saatavana kahtena raikkaana makuna: sitruuna-eukalyptus sekä mansikka-minttu. Valmiste sisältää alunaa ja islanninjäkälää ja se on sokeriton, laktoositon ja gluteeniton. Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille: korkeintaan 8 imeskelytablettia vuorokaudessa.



Annostelu:

Aikuiset ja yli 6-vuotiaat lapset: imeskellään korkeintaan 8 imeskelytablettia vuorokaudessa, riippuen yksilöllisestä tarpeestasi. Jos oireet kestävät yli kolme vuorokautta tai ne pahenevat tai jos ilmenee kuumetta ja/tai muita oireita, ota yhteyttä lääkäriin.

Bisolduo-valmiste on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön eikä sitä saa käyttää yli 30 vuorokautta keskustelematta lääkärin kanssa.


Käyttötarkoitus:

Kaksivaikutteinen Bisolduo imeskelytabletti auttaa vähentämään kuivan yskän oireita sekä rauhoittaa ja lievittää kurkun ärsytystä.
Bisolduo-valmiste toimii luonnosta peräisin olevana rauhoittavana balsamina, joka auttaa rauhoittamaan yskimisen tarvetta ja lievittää ärtynyttä kurkkuasi. Valmiste sisältää alunaa ja islanninjäkälää.
Bisolduo-valmiste auttaa katkaisemaan kurkun ärsytyksen ja kuivan yskän kierteen rauhoittamalla ärtyneitä suun ja nielun limakalvoja. Kuivan yskän oireet ja yskimisen tarve vähenee.

Valmiste on sokeriton, gluteeniton ja laktoositon.


Raskaus ja imetys:

Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Bisolduo-valmistetta.


Huomioitavaa:

Bisolduo-valmistetta ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin sen ainesosista.


Ainesosaluettelo:

Islanninjäkälä 80 mg, aluna 5 mg.
Sorbitoli, piidioksidi, makuaineet (sitruuna, Frescofort-aromi, eukalyptus), talkki, polyetyleeniglykoli, ksantaanikumi, kurkuma, magnesiumstearaatti.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.