PARANIX SENSITIVE (150 ML)

24,20 €
161,33 € / l
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 150 ML
Tuotenumero (Muu) 2103216

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Yön yli käytettävä tuote täitartunnan hoitoon.

Käyttötarkoitus:

Paranix Sensitive on todistetusti tehokas hoitokeino päätäitä ja sen munia vastaan. Paranix Sensitiven kaksivaikutteinen koostumus vaikuttaa yön yli (8 tuntia) ja vain yksi käsittely riittää!Paranix Sensitive on testattu erityisesti pitkähiuksisilla lapsilla ja se tekee hiukset sileiksi, helposti kammattaviksi ja poistaa täit! Paranix Sensitiven koostumus on hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle eikä se sisällä eteerisiä öljyjä tai ärsyttäviä hajusteita.Ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita. Aktiivinen, Oxyphthirine®:a sisältävä koostumus vaikuttaa mekaanisesti, jolloin täit eivät voi tulla vastustuskykyisiksi Paranix Sensitivelle.

Annostelu:

<ul><li>Vain yksi käsittely riittää!</li><li>Poistaa täit ja niiden munat</li><li>Tekee hiukset sileiksi ja helposti kammattaviksi</li><li>Ei rasvoita hiuksia tai hiuspohjaa</li><li>Hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle</li><li>Ei sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita</li><li>Ei resistenssiriskiä</li><li>Täydellinen hoito &ndash; sisältää myös täikamman</li><li>Riittää n. 1-2 hengelle hiusten pituudesta riippuen</li></ul>

Ainesosaluettelo:

Oxyphtirine&reg; (dimetikoni, esteriöljy ja triglyseridit), Vesi, Tokoferyyliasetaatti, Ksantaanikumi, Glyseroli, Propyleeniglykoli, Metyyliparahydroksibentsoaatti, Etyyliparahydroksibentsoaatti, Fenoksietanoli, Kvassiaviinietikka, Sitruunahappo.

Huomioitavaa:

Soveltuu sekä aikuisille että lapsille, joilla on todettu päätäitartunta.<br />Ei alle 6 kk ikäisille lapsille.Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen silikoneille tai jollekin muulle tuotteen raaka-aineelle.